maandag 15 april 2013

een feestje voor jou!

Lieve Hao Min,

Afgelopen zaterdag (13 april 2013) hebben we een feestje gehouden, speciaal voor jou omdat je binnenkort bij ons komt wonen!

Er kwamen heel veel mensen en we hadden heel veel lekkere hapjes die allemaal met China te maken hebben.
Er was Chinese thee, er waren nootjes, dim sum, saté, nasi, bami, rijst, kroepoek en nog veel meer!

Ook hebben we het huis helemaal versierd met rode en gele lampionnen en voor je vriendjes en vriendinnetjes hadden we een speelhoek met een Chinese toegangspoort gemaakt.En buiten wapperde speciaal voor jou de Chinese vlag.


Misschien vind je het een beetje raar dat we een feestje voor je geven, terwijl je er zelf niet bij bent.

Dat hebben papa en mama gedaan omdat er voor jou heel veel dingen anders zullen zijn als je in Nederland bent, maar toch nu al wilden vieren dat jij bij ons komt wonen.

Je hebt ineens een papa en mama, je leeft in een ander land waar alle mensen zo gek praten dat je ze allemaal niet verstaat en je krijgt eten dat je nog nooit gegeten hebt. Ook heb je dan je eigen kamertje (die is héél mooi geworden omdat mama het allermooiste kamertje van de hele wereld voor jou wilde maken) en je eigen speelgoed.

En je moet de verzorgsters missen die jou vanaf je geboorte zo goed verzorgd hebben.

Als wij elkaar goed hebben leren kennen en zodra gewend bent aan je nieuwe leven, dan ga je alle lieve mensen die op je feestje zijn geweest ontmoeten (je kunt ze daarvoor al een beetje leren kennen, omdat iedereen een foto heeft meegenomen en die in je vriendenboekje heeft geplakt).

Je opa’s en oma’s, ooms en tantes, neefjes en nichtjes, maar ook de vrienden van papa en mama en al jouw toekomstige vriendjes en vriendinnetjes.

Weet je Hao Min… eigenlijk ben je al een beetje bij ons.
Want niet alleen papa en mama denken heel veel aan jou!

Dat wisten we al voor het feestje, maar tijdens het feestje merkten we helemaal dat je er al helemaal bij hoort!

Kijk maar eens naar al die supermooie cadeautjes die je hebt gehad!

Héle lieve knuffels (Nijntje en Artis de Partis), mooie kleren (broeken, T-shirts, een badjas met je naam erop, een zwembroek en een pyjama), een badlaken, duplo (met een Chinese pandabeer), een coole koffer van Cars, een stoere zonnebril, een boek over de boerderij, speelgoed voor op het strand, een hippe stoel, we hebben bonnen gehad waar we samen leuk speelgoed van kunnen kopen en we gaan ook nog gezellig een dagje naar de dierentuin met z’n drietjes!

En je hebt ook hele mooie en lieve kaarten en brieven gehad!Papa en mama vinden het heel fijn en bijzonder dat iedereen zo blij is dat je bij ons komt wonen en dat je al helemaal in al onze harten gesloten bent.

Lieverd, we hopen dat we je heel snel naar jou toe mogen komen in China en dat je, zodra je daar klaar voor bent, alle mensen zult ontmoeten die voor papa, mama en voor jou zo belangrijk zijn in ons leven.

We houden van je…

Dikke kus van papa en mama

Geen opmerkingen:

Een reactie posten