maandag 13 mei 2013

eindelijk aftellen...

Hallo allemaal,

Het is tijd om jullie bij te praten!

Na ons laatste bericht van 15 april zijn er de nodige ontwikkelingen geweest.

Het begon op 22 april met het bericht dat ons dossier in China in behandeling werd genomen.

De periode ervoor was best even spannend, want we kregen een beetje het idee dat men ons dossier kwijt was geraakt ofzo…

Vanaf het moment dat een dossier ‘in process’ is, duurt het gemiddeld één maand voordat de zogenaamde LOA (Letter Of seeking confirmation from Adopter) komt. Dit is het definitieve akkoord na bestudering van onze documenten, waarna onze reis naar China door Wereldkinderen gepland kan worden.

Vandaag was het dan eindelijk zo ver! We werden gebeld met de mededeling dat onze LOA per aangetekende post onze kant op komt.

Nu staat niets onze reis meer in de weg en dus hoorden we ook meteen de (voorlopige) afreisdatum.

De verwachting is dat we op woensdag 26 juni naar China gaan.

Nu weten we dus naar welke datum we kunnen gaan aftellen.
Nog maar 44 nachtjes slapen en we stappen op het vliegtuig naar het land van Hao Min…

Over Hao Min gesproken… toen we 1 ½ week geleden terug kwamen van vakantie, ontvingen een supermooie verrassing in onze mailbox: 2 foto’s van onze prachtige zoon!

Jammer genoeg mogen we (nog) geen foto’s van Hao Min op deze blog plaatsen, maar het duurt gelukkig niet lang meer voordat we hem via deze weg aan jullie kunnen laten zien.

Op de foto’s is duidelijk te zien dat hij al weer wat groter is geworden ten opzichte van de foto’s die we tot nu toe hadden.

Ook erg fijn om te zien is dat het tehuis waar hij nu woont er heel modern uitziet. Er zijn mooie bedjes, er zijn knuffels en er is veel speelgoed. Ook heeft Hao Min een zakje met snoepjes in zijn hand.

Een hele geruststelling dat Hao Min het qua tehuis (vermoedelijk) goed heeft getroffen.

Er is dus genoeg gebeurd de afgelopen weken en nu is het einde van het (voor ons gevoel) lange wachten in zicht.

We laten het jullie weten als de afreisdatum definitief is.

Nu snel naar bed, want dan is het nog maar 43 nachtjes slapen………

Ralph & Marloes


2 opmerkingen:

  1. too gek! nu is er eindelijk een datum bekend om naar toe te leven. Ik hoop dat het misschien nog wel éérder wordt, maar niet later! Van harte!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Ralph en Marloes, wat een geweldig bericht! We zijn super blij dat jullie hopelijk over 43 nachtjes jullie zoon in levende lijve kunnen ontmoeten! Hoe geweldig! Gelukkig hebben jullie nu eindelijk een datum om naar toe te leven!! Dikke kus Peet, Es, Roos en Iris

    BeantwoordenVerwijderen