woensdag 13 mei 2015

31 mei is DE dag 😀

Vandaag hadden we dan eindelijk de afreisbijeenkomst bij Wereldkinderen in Den Haag. 

In totaal waren we met 6 stellen, waarvan er één tegelijk met ons op 29 mei afreist. De overige vier vertrekken op 10 juni.

Bij deze bijeenkomst worden allerlei praktische zaken over de adoptiereis met de aanwezige stellen besproken. 

Te denken valt hierbij aan de kosten en mogelijke reacties van de meereizende kinderen. Maar bovenal wordt het reisschema besproken!

Wij vertrekken op 29 mei om 14.50u vanaf Schiphol naar Beijing. Gebruikelijk is dan dat men een aantal dagen in Beijing verblijft om te acclimatiseren. 

Ons reisschema ziet er echter volledig anders uit. 

Vanaf Beijing vliegen wij direct door naar Jinan. Dat is de hoofdstad van de provincie Shandong. Daar vindt op 31 mei de overdracht plaats, in het hotel. 

HAO MIN WORDT DUS DEZE MAAND AL GROTE BROER EN WIJ OPNIEUW VADER EN MOEDER!!!

Vervolgens verblijven we nog vier dagen in Jinan, o.a. voor de officiële adoptieprocedure. 

Dan stappen we op de trein naar onze volgende stop: Qingdao. In die stad staat het tehuis waar Tian Min momenteel woont.

We zullen het tehuis bezoeken en ook zullen we (als het goed is) de vindplaats van Tian Min bezoeken. Dat worden ongetwijfeld emotionele dagen...

Na Qingdao gaan we op 7 juni met de trein naar Beijing. Daar blijven we tot we op 17 juni weer naar huis gaan!

Als de terugvlucht (CZ345) volgens planning verloopt, zal Tian Min zal zijn eerste stapjes op Nederlandse bodem rond 5.40u in de ochtend zetten!

We zijn ontzettend blij dat we weten hoe onze reis er uitziet.
Het maakt de laatste loodjes van de procedure nu heel concreet. 
Dat is ook naar Hao Min toe heel prettig. Hij lijkt zich al aardig te realiseren wat er gaat gebeuren. Maar wat zijn we benieuwd naar zijn reactie op zijn eerste keer in China na zijn adoptie!

Ondertussen gaan we door met de countdown: nog 16 nachtjes slapen tot we naar Tian Min gaan en... nog maar 18 tot we hem voor altijd in ons gezin op mogen nemen.

Groetjes van Ralph, Marloes en Hao Min

Geen opmerkingen:

Een reactie posten